SKŁADNIKI
Dehydratyzowane mięso z indyka (17%), Dehydratyzowane mięso kaczki (16%), Dehydratyzowane mięso z dzika (15%), Ryż brązowy pełnoziarnisty, Suszony batat, Dehydratyzowane mięso jagnięce (10%), Świeże mięso indycze (8%), Tłuszcz z indyka (2%), Mączka ze strąków szarańczynu strąkowego, Sproszkowany susz z korzenia cykorii (naturalne źródło FOS i inuliny), Błonnik roślinny, Drożdże piwne (naturalne źródło MOS i beta-glukanów), Olej z łososia (1%), Suszony kryl antarktyczny (naturalne źródło EPA i DHA 1%), Suszone jabłko, Gedroogde veenbessen, Jukka Mojave.
ANALIZA
Składniki analityczne: Białko surowe 37%; Włókno surowe 2,5%; Tłuszcz surowy 11%; Popiół surowy 7%; Wilgotność 6%; Wapń (Ca) 1,4%; Fosfor (P) 1,1%; Magnez (Mg) 0,1%; Tłuszczowych omega-6 1,9%; Tłuszczowych omega- 3 0,6%. Energia metaboliczna: 4083 kcal/kg. Dodatki dietetyczne: Witamina A (3a672a) 20000 IU/kg; Witamina D3 (3a671) 1500 IU/kg; Witamina E (3a700) 600 mg/kg; Byczy (3a370) 1500 mg/kg; L-karnityny (3a910) 100 mg/kg. Pierwiastki śladowe: Miedź (3b405) 5,0 mg/kg; Cynk (3b605) 100 mg/kg; Mangan (3b503) 15 mg/kg; Jod (3b202) 1,5 mg/kg; Selen (3b801) 0,2 mg/kg. Przeciwutleniacze: Ekstrakty tokoferolu z olejów roślinnych 1000 mg/kg. Dodatki zootechniczne: Stabilizatory flory jelitowej: Enterococcus faecium DSM10663/NCIMB 10415 109 КОЕ.
SKLEP INTERNETOWY:
tel: 608-008-260
sklep@karmazdostawa.pl
Formularz kontaktowy
SKLEPY STACJONARNE:
ul. Umińskiego 16B
(Gocław):
696-533-366
ul. Modlińska 347A
(Białołęka):
666-863-124
SALON GROMERSKI:
666-869-930
ul. Światowida 41
(Tarchomin):
696-533-550
ul. Kazubów 4
(Bemowo):
696-533-325
ul. Gotarda 16 paw.23
(Mokotów):
696-533-393
ul. Patriotów 31
(Falenica):
696-131-366
ul. Pułaskiego 2
(Konstancin):
602-579-843
ZAMÓWIENIA:
BIURO: