MACED Naturalny ser himalajski rozmiar L
Sery himalajskie produkowane są z mleka krów himalajskich, które poddawane jest długiemu i starannemu procesowi obróbki. Najpierw mleko jest gotowane przez godzinę w celu usunięcia z niego całego tłuszczu i pasteryzacji. Następnie dodaje się do niego odrobinę soli oraz soku z limonki (łącznie jest to zaledwie 0,01%) w celu koagulacji. Kolejny etap to prasowanie przez 2-3 dni, które pozwala pozbyć się wilgoci z sera. Takie bloki sera krojone są na odpowiedniej wielkości kawałki i suszone w komorze wędzarniczej aż 20-30 dni, by stały się twarde i zyskały delikatny, dymny smak.
Dodatkowe informacje:
- nie zawiera laktozy
- duża zawartość białka przy niskiej zawartości tłuszczu
- wspomaga czyszczenie zębów
- zaspokaja potrzebę gryzienia i żucia
- twardy i wytrzymały gryzak, dzięki czemu wystarczy na wiele tygodni
- z mleka krów himalajskich
Skład:
Mleko krowie (99,9%), sól, sok z limonki, białko surowe 66%, wilgotność 12,5%
Ilość produktów w przechowalni: 0
- RAW PALEO TURKEY INDYK ADULT 400G12,00 zł
- RAW PALEO PATE MINI BEEF PUPPY - WOŁOWINA 150G5,00 zł
- RAW PALEO LAMB ADULT JAGNIĘCINA 400G12,00 zł
- RAW PALEO BEEF ADULT WOŁOWINA 400G12,00 zł
- RAW PALEO BEEF PUPPY WOŁOWINA 400G12,00 zł
- RAW PALEO LAMB PUPPY JAGNIĘCINA 400G12,00 zł
- RAW PALEO PATE MINI BEEF ADULT - WOŁOWINA 150g5,00 zł
- RAW PALEO ADULT TURKEY INDYK 800G19,30 zł
- RAW PALEO BEEF ADULT LIGHT WOŁOWINA 400G12,00 zł
- RAW PALEO TURKEY PUPPY INDYK 400G12,00 zł